Onze Architect

Architect - Zijderlaan Polsbroek
Jeroen Schoots

Plan Zijderlaan

Aan de Dorp in Polsbroek worden elf woningen gebouwd op een erf. Aan de voorzijde, op de hoek van het erf staat een oude, formele dokterswoning. Achter op het erf stonden een aantal schuren en daarachter liggen de graslanden.

Dit is echt karakteristiek voor Polsbroek en is daarom het uitgangspunt voor het ontwerp van de nieuw te bouwen woningen. De basis voor de ontwerpen is het type schuurwoning.
Plan Zijderlaan is zo ontworpen dat er vanaf de Dorp vrij zicht is op het achterland met de middelste molen van Cabauw. Zo behoudt Polsbroek op verschillende punten in het dorp het mooie uitzicht op de omliggende graslanden.

 

Schoots Architecten

Wij zijn een 50 jaar oud architectenbureau in Amersfoort met jonge ondernemende professionals met kennis van techniek en proces. Schoots Architecten streeft naar duurzame en no-nonsense gebouwen die toch verrassend zijn. Wij zijn dienstbaar naar u als klant en dat zullen onze ontwerpen ook zijn aan de functie. Door realistische simulatie van de ontwerpen proberen wij processen te stroomlijnen en het gewenste resultaat te behalen.

 

De gebruikte artist impressions op deze website zijn ter indicatie. Er kunnen nog kleine aanpassingen plaatsvinden.

Wilt u meer weten over de woningen?
Neem dan contact op.